TRIN 1
Med hensyn til hvilken type kaffe, du skal vælge, når du køber formalet kaffe, bør det stå på pakkerne, hvor fint malet den er. Den mest velegnede kaffe til den bedste cafetière-kaffebrygning, er utvivlsomt den mellem-/groftmalede type, da alt for fin kaffe ville løbe gennem sien. Ensartethed og konsistens er derfor afgørende.
Som mange andre processer, der finder sted i køkkenet, afhænger brygning af fantastisk kaffe med en stempelkande i høj grad af ét værktøj: en god kaffekværn med valser. Lad os se, hvorfor dette aspekt er så vigtigt. Selvom en almindelig kaffekværn med knive fungerer perfekt, når det kommer til at male kaffebønner i andre sammenhænge, såsom til en drypmaskine, har en stempelkande brug for ret store ensartede kaffekorn, da mindre korn i stedet ville passere gennem filteret og skabe bundfald i din alt for bitre kop kaffe med for megen udvidning. Det er vigtigt, at alle kaffebønnerne er malet til den samme konsistens, og derfor er en kaffekværn med valser uovertruffen til dette formål.