Creamy Cocoa Creamy Cocoa

Creamy Cocoa

Af Lavazza Team 2-3 minutter

INGREDIENSERNE:

  • 30 ml Lavazza Espresso Italiano Classico
  • 20 ml skotsk whisky
  • 20 ml Crème de Cacao White-likør
  • 10 ml fløde med et fedtindhold på ca. 50%
  • 1 tsk. sukker
  • Revet muskatnød

FORBEREDELSE:

  1. Kom 6-8 isterninger i shakeren.
  2. Afkøl godt, og fjern det vand, som har dannet sig.
  3. Brug målebægeret til at måle mængden af whisky og Crème de Cacao, og hæld dem i shakeren.
  4. Tilføj fløden og den varme kaffe, der allerede er sødet og blandet med sukkeret.
  5. Luk shakeren, og ryst den kraftigt i ca. ti sekunder.
  6. Fjern låget på shakeren, og hæld indholdet ned i et koldt cocktailglas.
  7. Afslut med at tilføje et tyndt lag af revet muskatnød.

Vores forslag: Nyd en Creamy Cocoa efter aftensmaden


Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.