Kaffe med amaretto Kaffe med amaretto

Kaffe med amaretto

Af Lavazza Team 2-3 minutter

INGREDIENSERNE:

  • 30 ml Lavazza Espresso Italiano Classico
  • 30 ml amaretto-likør
  • 20 ml pisket fløde (fedtindhold ca. 50%)
  • Bittert kakaopulver

FORBEREDELSE:

  1. Kom 6-8 isterninger i shakeren.
  2. Afkøl godt, og fjern det vand, som har dannet sig.
  3. Brug målebægeret til at måle mængden af amaretto-likør, og hæld det i shakeren.
  4. Tilføj den varme kaffe.
  5. Luk shakeren, og ryst den kraftigt i ca. ti sekunder.
  6. Fjern låget på shakeren, og hæld indholdet ned i et koldt cocktailglas.
  7. Afslut med at tilføje fløden på overfladen med en teske og drys et tyndt lag af bittert kakaopulver på toppen.

Vores forslag: Nyd en Kaffe Med Amaretto efter aftensmaden.


Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.