Espresso Vermouth Espresso Vermouth

Espresso Vermouth

Af Lavazza Team 2-3 minutter

INGREDIENSERNE:

  • 15 ml Lavazza Espresso Italiano Classico
  • 20 ml vodka
  • 40 ml hvid vermouth
  • En sjat vaniljesirup
  • 1 citron

FORBEREDELSE:

  1. Kom 6-8 isterninger i shakeren.
  2. Afkøl godt, og fjern det vand, som har dannet sig.
  3. Brug målebægeret til at måle mængden af vodka og vermouth, og hæld det i shakeren.
  4. Tilføj vaniljesirup og den varme kaffe.
  5. Luk shakeren, og ryst den kraftigt i ca. ti sekunder.
  6. Fjern låget på shakeren, og hæld indholdet ned i et koldt cocktailglas.
  7. Afslut ved at gnide citronen langs kanten af glasset, før du presser saften ned i drinken.

Vores forslag: Nyd Espresso Vermouth som en aperitif.


Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.